Verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen vraagt om een gedegen advies.

U bent ondernemer. Dat vraagt om verzekeringen die aansluiten bij uw bedrijf, uw personeel en uw werkzaamheden. Wij hebben die producten en oplossingen die u als ondernemer nodig heeft. Uw personeel wordt ziek, wie gaat dit betalen? Wij kunnen u hierover informeren.

Hoe staat het met de bedrijfsinventaris en uw aansprakelijkheid? Kortom, alle zaken waar u als ondernemer tegenaan kunt lopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cyberverzekering

Voor alle bedrijven die beschikken over klantgegevens en/of vertrouwelijke informatie is een cyberverzekering aan te bevelen. Dit geldt voor zowel ZZP’ers, kleine, als grote bedrijven.

Lees hier meer over onze cyberverzekering!

Reisverzekering/annuleringsverzekering (aflopend of doorlopend)

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een Reisverzekering bent u goed verzekerd.

Autoverzekering

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. Dit betekent dat u strafbaar bent wanneer u niet voldoet aan deze verplichting. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen motorvoertuig, hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen afsluiten.

Wilt u een personenauto-, bestelauto-, bromfiets- of motorfietsverzekering vergelijken en/of afsluiten, klik dan op één van de onderstaande links.

Autoverzekering

Bestelauto

Bromfiets

Motorfiets

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid voor materiele schade en letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Met deze verzekering beschermt u zich tegen financiële problemen naar aanleiding van door u veroorzaakte schade. Bij deze verzekering is soms een eigen risico van toepassing. Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met uw auto, motor, brom- of snorfiets. Dit geldt ook voor aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk. Hiervoor kunt u een andere verzekering afsluiten.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan de spullen in uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s zoals brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot.

Naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor bepaalde zeer waardevolle spullen, bijvoorbeeld sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten.

De opstalverzekering

De opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. De schade die de Verzekeraar vergoedt, is vaak vele malen hoger dan de door u betaalde premie voor de verzekering.U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van uw huis afgesloten.

Kostbaarhedenverzekering

Waarom een kostbaarhedenverzekering?
Uw inboedelverzekering verzekert uw bezittingen in huis. Maar wat als u met uw dure camera buitenshuis bent? Of u wilt uw kunst en antiek binnenshuis extra verzekeren? De Kostbaarhedenverzekering is dan een goede aanvullende verzekering. U kunt deze verzekering alleen sluiten naast uw inboedelverzekering.

Caravanverzekering

Uw stacaravan toercaravan of vouwwagen kunt u niet alleen goed, maar ook voordelig verzekeren. En u kunt zelf kiezen voor de Beperkte dekking of de Uitgebreide dekking.

Neem contact met ons op zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen welke dekking het beste bij uw caravan past.

Rechtsbijstandverzekering

Ruzie met uw werkgever. Een geschil met uw buurman over het schuurtje dat u wilt bouwen. Uw energiebedrijf dat veel te hoge bedragen van uw rekening afschrijft. Het zijn maar een paar voorbeelden van conflicten die u maar al te makkelijk boven het hoofd kunnen groeien. Dan hebt u een advocaat nodig. Veel mensen denken dat ze met een advocaat meteen voor de rechter staan. Het klinkt misschien verrassend, maar de meeste zaken waar een advocaat zich mee bemoeit, eindigen in een schikking en komen helemaal niet voor de rechter. Hoe dan ook, een advocaat kost geld. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van een advocaat – en als het echt moet ook de kosten van een proces bij de rechtbank. De premie? Die bedraagt maar een fractie van die kosten.

Kernproducten van ons kantoor zijn o.a.:

– Woonpakketverzekeringen
– Autoverzekeringen
– MKB-verzekeringen

Voor het MKB hebben wij de volgende pakketten:
– Ziekteverzuim;
– Zakenpakket. (gebouwen, goederen/inventaris, elektronica, extra kosten, reconstructiekosten, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, glas, lichtreclame, transport eigen vervoer tot Euro 15.000,-)


Easy Schenkkring (dit betreft een broodfonds bedoelt voor ondernemers, die met elkaar zorgen voor een sociaal, degelijk en goedkoop vangnet zodra iemand arbeidsongeschikt wordt).