Nieuws

 

 
 
Laatste update december 2016.

Wij doen zaken met een beperkt aantal volmachten (Voogd & Voogd Verzekeringen en Bergwerff Assuradeuren) Het voordeel van een volmacht is dat zij verzekeringen bij diverse aanbieders kunnen onderbrengen, dan wel in eigenbeheer kunnen houden; zij geven polissen af onder eigen naam en incasseren de premie en regelen eventuele schades. Doordat zij meerdere maatschappijen vertegenwoordigen, kunnen zij ook makkelijker concurreren, dan bij gewone maatschappijen.
Voor verder vragen hierover, weet u ons te vinden.

Naast deze volmachten, kunnen wij ook verzekeringen rechtstreeks afsluiten en bemiddelen voor o.a.: AEGON, Allianz, ASR en de Amersfoortse. Dit zijn maatschappijen, waar wij de schadeverzekeringen kunnen onderbrengen.
 

 
Belangrijkste item blijft natuurlijk, dat ik uw aanspreekpunt blijf.
 

Nieuw MKB module: vergelijken en afsluiten verzekeringen voor het MKB! Klik hier.
 
 

Nieuw in ons assortiment: Zorgverzekeringen!
Vanaf medio november 2013 kunt u bij ons ook uw zorgverzekering afsluiten of oversluiten.
In Nederland is iedereen verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. En ��n keer per jaar, op 1 januari, kunt u wisselen van zorgverzekering. Met onze vergelijkingsmodule maken wij het u nu wel heel makkelijk: aan de hand van uw persoonlijke wensen ontdekt u hier namelijk de zorgverzekering die het beste bij u past.
Ook voor de aanvulling op uw zorgverzekering kunt u bij ons terecht; voor een ieder van u is er een oplossing! Zie hiervoor tevens de banner of klik op het onderdeel links: Zorgverzekeringen (berekenen en afsluiten)
 Vanaf 01-01-2013 is er iets veranderd in onze beloning.


Wij ontvangen provisie voor alle schade- en zorgverzekeringen die wij adviseren, m.u.v. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Door gewijzigde wetgeving, krijgen wij voor dit laatste product geen provisie meer van de aanbieder; wij dienen hiervoor een uitvoerige analyse en inventarisatie te maken. Daarom hebben wij besloten geen AOV-verzekeringen meer te adviseren. Ook hiervoor verwijs ik u graag naar mijn collega in Duiven, t.w. Peer Verzekeringen.
Dit geldt dus niet voor de lopende AOV-verzekeringen: deze krijgen de gewone nazorg.

Deze nieuwe manier van werken heeft niet alleen consequenties voor u maar ook voor ons.

Zie deze video:


D&O - Directe beloning

 Wij zijn onafhankelijk.

Wij laten ons namelijk leiden door uw wensen en behoeften. Dat betekent niet dat u vraagt en wij draaien. Maar wel dat wij u zo nauwkeurig en verantwoord mogelijk adviseren. Het financiële product dat wij u adviseren sluit dan ook in de eerste plaats aan op uw behoefte.

Bij ons kantoor krijgt u een onafhankelijk advies
Vanuit onze zorgplicht leggen wij een product zo aan u uit dat u op verantwoorde wijze een koopbeslissing kunt nemen. U mag van ons dus heldere en eerlijke informatie verwachten: niet alleen over de voordelen, maar ook over de nadelen van een product. Alleen dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij u deze werkwijze garanderen.

Wat betekent dat voor u?
Zie onderstaande video:

 


Informatie over onze dienstverlening (zie Wft)


Belangrijke informatie:

Sinds 1 januari 2006 is er een nieuwe wetgeving van toepassing voor onze branche t.w. de "Wet financieel toezicht (Wft). Deze Wft bepaalt wat wij wél en niet mogen adviseren. Wat wij o.a. niet meer kunnen adviseren/bemiddelen is: hypotheken en financieringen. Vanaf 01-01-2013 konden wij dus al niet meer adviseren/bemiddelen in hypotheken en financieringen en vanaf 01-01-2017 geldt dit ook voor levens-, spaar- en uitvaartverzekeringen.
Voor deze activiteiten heb ik een collega gevonden, die bereid is dit voor ons te regelen, t.w. Peer Verzekeringen & Vastgoed te Duiven (tel. 0316-262757). Dit kantoor neemt ook waar bij mijn afwezigheid (vakantie/ziekte e.d.)
Voor verdere informatie hierover, verwijzen wij u gaarne naar de site www.afm.nl

Hoe worden wij beloond? En hoe ziet de beloning eruit van mijn medewerkster? Zie "Beloning"

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt o.a. verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen.
Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking.
Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Hier is geen sprake van advies (execution only). Dit betekent voor u als klant, dat wij gedurende de looptijd van het product het aanspreekpunt zijn b.v. in het geval van schade.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij streven er naar een zo volledig mogelijke vergelijking te maken.
Hiervoor vergelijken wij de verzekeringen van de verzekeraars met wie wij samenwerken. Voogd & Voogd Verzekeringen heeft een samenwerking met de meeste, maar niet met alle Nederlandse verzekeraars. Alleen de verzekeringen waarvoor u een aanvraag kunt indienen of een offerte kunt aanvragen worden getoond.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van o.a. autoverzekeringen?
Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van o.a. autoverzekeringen.
Wanneer u via onze website een autoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige/doorlopende provisie van de verzekeraar.


Wij werken o.a. samen met de volgende volmachten:

Voogd & Voogd Verzekeringen:
pakketpolis voor woonhuis, inboedel, AVP, rechtsbijstand, ongevallen en doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen.
Daarnaast zeer veel mogelijkheden voor autoverzekeringen. Zie ook de rekenmodule links onder het menu.
Online schade melden bij Voogd & Voogd.
Met behulp van uw polisnummer en geboortedatum kunt u thans schades online melden. Zie hiervoor het linker kader.
Voogd & Voogd is volmacht o.a. Nat. Nederlanden, Goudse, ASR, Amlin, Reaal, Delta Lloyd, Generali, De Europeesche, Unigarant, DAS en ARAG.


Bergwerff Assuradeuren is een volmacht, waarmee wij sinds 01-12-2011 zaken mee doen.
Zij zijn volmacht voor o.a. ASR, Reaal, De Europeesche en ARAG Rechtsbijstand.


Per 1 maart 2014 heb ik besloten om mijn portefeuille AXENT verzekeringen (uitvaart) over te dragen aan AXENT zelf. Zij (AXENT) zijn vanaf deze datum uw aanspreekpunt voor alles wat speelt rondom uw uitvaartverzekering.
AXENT is gevestigd in Groningen, Postbus 1372, 9701 BJ. Zij zullen u ook hiervan in kennis stellen.
De toenemende eisen over zorgplicht, ingesteld door o.a. de AFM, hebben mij doen besluiten tot deze keuze.
Voor de bestaande Monuta Verzekeringen, waarbij sprake is van advies/bemiddeling e.d.: daarvoor kan ik niets meer betekenen. Echter, voor de reeds lopende polissen, zal ik, voor zover dit mogelijk is, nog de nodige nazorg verlenen.
 

 

 Waarneming tijdens de vakantie

Mijn medewerkster, t.w. Mw. van Leeuwen is aanwezig van maandag t/m donderdag, tussen 13:30 en 16:30 uur.
Tijdens vakantie is zij, naast de eerder genoemde tijden, ook nog extra tijdelijk aanwezig op vrijdags tussen 13.30 en 15.00 uur!
Indien geen gehoor, dan verwijzen wij u graag naar mijn collega, t.w. Hans Peer Verzekeringen en Vastgoed te Duiven (tel. 0316-262757) of in noodgeval zijn dochter, Miranda Peer (06-10910130).

Voor het doorgeven van bijvoorbeeld een (auto)wijziging of verhuizing, verzoeken wij u vriendelijk dit te doen via ons emailadres, t.w.: info@wouterkolkverzekeringen.nl of mijn collega, Hans Peer uit Duiven, hiervan in kennis te stellen.

In alle andere gevallen kunt u een beroep doen op een collega uit Duiven, t.w. Hans Peer Verzekeringen.
Zijn adresgegevens luiden: Zilverschoon 14
, 6922 GV Duiven, Tel. 0316-262757 


Copyright (c) VariTech. Inc. All rights reserved.
Webmaster